Laserul fractional cu CO2

Laserul fractional ablativ cu CO2- marele vis al dermatologiei si chirurgiei cosmetice, rezultatul a mai mult de 15 ani de cercetare si experienta clinica- este o inovatie extraordinara pentru pacientii care doresc sa-si imbunatateasca textura pielii si aspectul ridurilor. De asemenea este o alegere excelenta pentru persoanele care doresc o solutie non-injectabila si nechirurgicala pentru reintinerire.

Suntem foarte incantati ca va putem oferi cea mai buna tehnologie din ultima generatie de tratamente pe baza de lumina: laserul fractional ablativ cu CO2. Acesta combina timpul scurt de recuperare si securitatea tehnicii fractionale cu eficienta crescuta a laserelor ablative cu CO2 traditionale, devenind astfel standardul de aur in remodelarea cutanata.

Acest laser foloseste dioxidul de carbon pentru a crea arii microscopice de lezare cutanata producand astfel o inlocuire fara riscuri a colagenului imbatranit, disfunctional cu unul nou si sanatos. Astfel, pielea devine mai densa, isi imbunatateste aspectul si implicit sanatatea, toate acestea sarind peste saptamanile lungi de recuperare.

Ce putem trata cu acest laser ?
- Riduri, pielea care si-a pierdut elasticitatea si textura; ofera rezultate extraordinare pentru aria din jurul ochilor, o zona in care alte tehnici au demonstrate rezultate nesatisfacatoare; de asemenea zone non-faciale- pielea care si-a pierdut textura si fermitatea din zona gatului si decolteului e inalt responsiva la acest tratament
- Rejuvenarea mainilor-se preconizeaza ca aceasta este tehnica de electie pentru acest scop
- Pori dilatati
- Pielea deteriorata actinic (de soare)
- Pete pigmentare, melasma, pigmentare neuniforma
- Cicatrici postacnee, chirurgicale sau traumatice
- Vergeturi


Promotie

 La 3 sedinte inghinal mare, primiti 3 sedinte interfesier gratuit.

Promotie

La 3 sedinte axila primiti gratuit alte 3 sedinte epilare mustata.

Promotie

3 sedinte + 1 gratuita