Epilarea totala cu laser

Epilarea cu laser este o procedura excelenta de utilizat pentru indepartarea parului neaspectuos de pe toata suprafata corpului. Totusi, daca va angajati in primul dvs tratament, va puteti intreba la ce sa va asteptati.

Aveti aici o privire de ansamblu asupra procedurilor de epilare definitiva cu laser din cap pana in picioare:

Epilarea cu laser a fetei
Aceasta este o zona mult mai obisnuita decat v-ati putea gandi, mai ales pentru femei. Multe femei au par inchis la culoare care creste pe fata cauzat in special de dereglari hormonale. Zona fetei poate fi ceva mai sensibila in cadrul epilarii cu laser, mai ales daca aveti un ten mai inchis. Buza este defapt cea mai sensibila zona a fetei care trebuie tratata si necesita mai putin de doua minute pentru epilare. Aceasta o face o procedura eficienta, chiar daca simtiti intepaturi si un anumit disconfort, totul dureaza doar cateva momente. Unul din lucrurile care trebuie luate in considerare este ca tratamentul cu laser al epilarii faciale nu trebuie facut cu mai putin de doua saptamani inaintea unui eveniment important deoarece pot aparea reasctii adverse. Chiar daca ati avut o experienta excelenta de fiecare data nu exista nici o garantie cu privire la felul in care pielea fetei dvs va reactiona. Cel mai important este faptul ca nu e recomandat tratamentul fetei cu doua saptamani inaintea unui eveniment.

Epilarea cu laser a picioarelor
Picioarele pot fi epilate cu laser de la glezna pana la sold, dar cea mai comuna zona tratata este de la glezna pana deasupra genunchiului. Acesta este partea inferioara a piciorului si este in mod normal confortabila pentru multe femei. Totusi, daca aveti o pilozitate foarte aspra pe picioare, poate deveni un tratament dureros. De obicei, cele mai dureroase zone sunt de-a lungul gleznei, tibiei si genunchiului.

Epilarea cu laser a axilelor
Pentru unele femei cu mai putin par aspru in zona axilelor, acest tratament nu doare. Totusi, daca aveti pilozitate accentuata in zona respectiva, poate deveni o procedura dureroasa in zona centrala. Din fericire, acesta este un alt tratament de foarte scurta durata, care ar trebui sa dureze mai putin de cinci minute, deci merita sa tratati zona chiar daca apare o senzatie neplacuta in timpul tratamentului.

Epilarea cu laser a pieptului
Atat barbatii cat si femeile pot beneficia de epilarea cu laser pe piept, dar pentru barbati va fi mai mai dureros deoarece parul este mai dens si mai aspru. Femeile care au urmat acest tratament in zona pieptului, ar putea avea un par fin si inchis la culoare, de cate s-ar bucura sa scape. Cu alte cuvinte, este un tratament foarte folositor pentru barbati sau femei in inlaturarea parului nedorit, dar poate fi dureros pentru barbatii care au par foarte gros pe piept.

Epilarea cu laser a spatelui
Este un alt tratament atat pentru barbati cat si pentru femei, dar poate fi mai dureros pentru barbatii ce prezinta o pilozitate mai accentuata pe spate. Daca un barbat sau o femeie are par moale si de culoare inchis pe spate, se poate sa nu fie un tratament dureros, dar poate deveni neplacut daca parul foarte dens este tratat cu laser.

Epilarea cu laser a zonei inghinale
Tratamentul zonei inghinale este una din cele mai populare forme de epialre cu laser si exista multe optiuni. Un tratament simplu are in vedere liniei lenjeriei intime unde parul creste des. De aici exista diferite forme de indepartare a parului, pana la un tratament brazilian complet. Acest tratament include zona pubiana, labiile, zona anala astfel incat parul este inlaturat complet. Tratamentul poate fi unul sensibil pentru femei, si este deseori recomandat sa se foloseasca un agent anestezic dupa primul tratament.

Epilarea cu laser a zonei genitale la barbati
Tratamentul de epilare cu laser a zonei genitale la barbati va oferi aceleasi optiuni ca si in cazul tratamentului la femei. Un barbat poate alege sa i se indeparteze parul din afara zonei lenjeriei, mergand pana la o epilare braziliana completa. Tratamentul implica inlaturarea completa a parului din zona pubiana, genitala si anala. Un barbat poate avea dificultati mai mari cu acest tratament deoarece barbatii pot avea par mai aspru in zona pubiana.

In concluzie, epilarea cu laser este un tratament benefic pentru indepartarea parului nedorit din toate zonele corpului.


Promotie

 La 3 sedinte inghinal mare, primiti 3 sedinte interfesier gratuit.

Promotie

La 3 sedinte axila primiti gratuit alte 3 sedinte epilare mustata.

Promotie

3 sedinte + 1 gratuita