Epilarea cu laser definitiva pentru piept

Unii barbati sunt interesati de indepartarea parului din zona pieptului din motive estetice. Nu este placut sa li se observe excesul de par atunci cand poarta un maieu sau se simt stanjeniti cand trebuie sa se dezbrace in locuri publice la pieptul gol. Epilarea cu ceara sau pensatul sunt metode mai putin practice. De asemenea, lama de ras un este o optiune eficienta, parul crescand foarte repede la loc.

Epilarea laser are cele mai bune rezultate
Dintre toate metodele de indepartare a parului de pe piept, tehnica laserului este de departe cea mai avantajoasa ca timp, usurinta in modul de efectuare si durata efectului. Tratamentul dureaza intre cateva minute si pana la 1 ora, depinzand de intinderea suprafetei si densitatea parului.

Acest tip de epilare este mult mai putin dureroasa decat in cazul utilizarii cearei si necesita mai putin timp decat lama de ras, deoarece nu mai este nevoie de repetarea actiunii atat de des.

Epilarea in cazul sportivilor
Aceasta categorie se bucura din plin de beneficiile epilarii prin laser in zona pieptului si abdomenului. Astfel pot sa-si imbunatateasca performantele sportive si totodata sa-si puna in evidenta aspectul fizic de invidiat.

La ce rezultate sa va asteptati
In cazul utilizarii laserului ca metoda de indepartare a parului din zona pectorala, multi barbati raman placut impresionati de aspectul pielii dupa numai 4-6 sedinte. Numarul acestora depinde de fiecare persoana in parte. Acest aspect va fi discutat cu medicul care se ocupa de dumneavoastra, urmand sa va explice ce, cum si in ce consta tratamentul, precum si rezultatele care se obtin in urma efectuarii acestuia.


Poza inainte epilare piept

epilare folosind laserul Alexandrite


Poza inainte epilare piept

epilare folosind laserul Alexandrite


Poza dupa epilare piept

epilare folosind laserul Alexandrite


Poza dupa epilare piept

epilare folosind laserul Alexandrite


 

Promotie

 La 3 sedinte inghinal mare, primiti 3 sedinte interfesier gratuit.

Promotie

La 3 sedinte axila primiti gratuit alte 3 sedinte epilare mustata.

Promotie

3 sedinte + 1 gratuita