Deteriorarea tatuajelor si epilarea cu laser

Daca aveti vreun tatuaj in zona pe care doriti sa o epilati cu laserul, atunci retineti ca tehnicianul nu poate efectua tratamentul decat pana la o distanta de 2 centimetri de marginea tatuajului. Asta inseamna ca daca sunteti o femeie cu un tatuaj mare pe picior acea zona nu va fi tratata corespunzator in procedura dvs de indepartare a parului prin metoda cu laser. De asemenea, daca sunteti un barbat care iti trateaza spatele si aveti un tatuaj de mari dimensiuni atunci parul nu poate fi indepartat din aceasta zona. Laserele pot fi utilizate si pentru indepartarea tatuajelor , dar pericolul exista la setarile necesare indepartarii parului.

Laserul este atras de pigmentul inchis la culoare. Indiferent de culoarea tatuajului, laserul va fi atrás de el si va elibera o cantitate excesiva de caldura la atingerea acestuia. Daca aveti un tatuaj colorat, laserul poate sa il innegreasca complet si poate cauza tumefiere sau cicatrice pe tatuaj. Atingerea laserului poate fi foarte dureroasa si poate distruge tatuajul pe care il aveti.

In zilele noastre tehnologia a avansat semnificativ cand vine vorba de tatuaje si machiaj permanent. Tehnicianul dvs in epilarea cu laser ar trebui sa va intrebe daca aveti vreun tatuaj si trebuie sa raspundeti cinstit daca aveti sau nu. Multe femei au un machiaj permanent aparent foarte bine facut,  deci daca aveti conturul buzei tatuat, blush tatuat sau chiar sprancene tatuate, trebuie sa ii spuneti tehnicianului imediat pentru a putea marca corect zona si a o evita.

Daca laserul atinge vreun tatuaj, acesta se va innegri complet cauzand usturimi. Tatuajul poate deveni disgratios daca aveti machiaj permanent si faceti tratamentul cu laser pe buza superioara. Va puteti imagina cat de dezamagitor poate fi sa aveti conturul buzelor complet innegrit si cu usturimi in jur. Aceste efecte secundare sunt reale si se datoreaza ignorarii masurilor de precautie in tratamentul indepartarii parului cu laser.

Un laser functioneaza cel mai bine pe pielea deschisa la culoare cu par inchis la culoare si penetreaza caldura in folicul pentru a-l indeparta complet. In acelasi fel, laserul poate fi atras de tatuajul dvs si va elibera caldura care cauzeaza o usturime severa pe suprafata pielii. Acesta este un efect secundar permanent care cauzeaza leziuni de lunga durata oricarui tatuaj pe care il aveti facut in locul in care se face indepartarea parului.

Pentru a evita atingerea tatuajului de catre laser si aparitia usturimii, tehnicianul dvs va desena un cerc si un X peste tatuaj, cu un marker nepermanent, pentru a fi sigur ca aceasta zona este evitata complet. Pentru orice tatuaj trebuie luate masuri de precautie serioase mai ales daca este un machiaj permanent care deseori poate fi trecut cu vederea. La fel ca in exemplul precedent, daca aveti un contur de buze permanent, atunci nu puteti trata zona din jurul buzelor. Aceasta inseamna ca nu veti putea sa indepartati cu ajutorul laserului parul de pe buza superioara avand un contur de buze permanent, deoarece riscati sa innegriti tatuajul si sa suferiti usturimi si cicatrici.


 

Promotie

 La 3 sedinte inghinal mare, primiti 3 sedinte interfesier gratuit.

Promotie

La 3 sedinte axila primiti gratuit alte 3 sedinte epilare mustata.

Promotie

3 sedinte + 1 gratuita