Inainte de epilarea definitiva

Daca esti interesat de epilarea cu laser, primul pas consta in alegerea unui medic calificat pentru aceasta procedura, de preferat specialist dermatolog sau chirurg plastician, cu experienta in domeniul epilarii cu laser. Daca procedura este efectuata de asistent/a, trebuie sa te asiguri ca medicul supervizeaza procedura de tratament. Fii  prudent  cand vine vorba de saloane care permit personalului nonmedical sa efectueze procedura de epilare cu laser.
Inainte de procedura de epilare, este necesara programarea unei consultatii medicale, in vederea:  -     evaluarii istoricului medical, inclusiv al consumului de medicamente

  • discutarii riscurilor, beneficiilor si expectantelor procedurii €“ ce poate si ce nu poate face laserul  pentru tine
  • discutarii planului de tratament si a costurilor aferente
  • efectuarii fotografiilor necesare evaluarii inainte si dupa tratament, precum si pentru urmarirea pe terment lung.

Deasemenea, medicul iti va oferi informatii necesare pregatirii pentru procedura de epilare:

  • Evitarea expunerii la soare. Bronzul creste riscul efectelor adverse, cum ar fi aparitia de vezicule sau modificari pigmentare. Daca pielea este bronzata €“ secundar expunerii la ultraviolete sau la produse autobronzante €“ asteapta pana cand bronzul este eliminat complet si apoi programeaza sedintele de epilare laser.
  • Evitarea epilarii cu ceara, penseta sau electroliza. Metodele de epilare pot afecta foliculul pilos, interferand cu epilarea laser. Este permisa raderea cu lama, procedura care pastreza foliculul pilos integru. De fapt, raderea cu lama poate fi chiar recomandata, fiind studii care atesta obtinerea unor rezultate mai bune daca firele de par sunt rase.

Promotie

 La 3 sedinte inghinal mare, primiti 3 sedinte interfesier gratuit.

Promotie

La 3 sedinte axila primiti gratuit alte 3 sedinte epilare mustata.

Promotie

3 sedinte + 1 gratuita