Epilare definitiva IPL LHE

Tehnica care foloseste lumina pulsata sau IPL este o metoda  de a scapa definitiv de parul nedorit. Laserul IPL este o metoda extrem de populara pentru indepartarea parului, reusind cu succes sa distruga radacina firului de par cu ajutorul unui fasicul de energie care actioneaza in straturile profunde ale pielii. Tehnologia in ceea ce priveste epilarea definitiva cu laser s-a dezvoltat mult in ultima vreme, iar descoperirea care tinde sa dea cele mai bune rezultate este metoda care foloseste lumina intens pulsata-IPL.

Tehnica IPL are rezultate excelente in indepartarea definitiva a parului nedorit, fara ca sa aiba, spre deosebire de alte lasere, efecte adverse semnificative. Unul dintre principalele beneficii in utilizarea acestei tehnici o reprezinta durata scurta a tratamentului, fiind nevoie doar de cateva sedinte pentru atingerea scopului propus. Pacientul reuseste astfel sa economiseasca bani si timp. Tehnica  luminii pulsate folosita in epilarea definitiva foloseste diferite lungimi de unda pentru a distruge foliculii pilosi, reusind astfel sa obtina o penetratie mai buna a pielii si un grad scazut de pericol in ceea ce priveste agresiunea asupra structurilor invecinate.

Desii IPL (lumina intens pulsata) era folosita inca din 1997 a trecut ceva timp pentru ca aceasta sa fie folosita in scopul indepartarii definitive a parului. IPL se  diferentiaza de laserele folosite pentru epilarea definitiva prin faptul ca foloseste fascicule de lumina cu o lungime de unda capabile sa fie absorbite de pigmentul din firul de par si astfel sa se evite afectarea suprafetei pielii. Asta inseamna ca un volum mai mare de energie luminoasa  poate penetra straturile pielii evitand efectele adverse. Eficienta aceste tehnici IPL consta in faptul ca poate fi folosita si pentru pielea foarte inchisa la culoare. Laserul standard folosit in epilarea definitiva este recomandat celor cu pielea deschisa si parul inchis la culoare, astfel undele laser pot penetra si actiona asupra firului de par cu usurinta. Evident exista si lasere pentru pielea inchisa la culoare dar acestea trebuie utilizate cu grija pentru a evita efecte nedorite cum ar fi arsurile sau iritatiile din cauza excesului de pigment din piele.

Tehnica IPL foloseste diferite tipuri de lungimi de unda care penetreaza pielea fara sa tina cont de cantitatea de melanina, fiind astfel folosita cu succes in tratamentul pielii inchise la culoare. Ceea ce trebuie tinut minte este ca similitudinea dintre IPL si laser consta in faptul ca nici una dintre ele nu reuseste sa actioneze asupra parului roscat, carunt sau blond, ceea ce inseamna ca acest tip de par poate fi indepartat doar cu ajutorul elecrolizei sau a tehnicilor de epilare temporara cum ar fi epilatul cu ceara. IPL mai este folosit si in alte scopuri printre care se numara procesele de intinerire, indepartarea petelor lasate de expunerea la soare si tratamentul venectaziilor.

Unul din lucrurile de care trebuie tinut cont este faptul ca IPL este folosit pentru indepartarea parului din zone mai restranse.  Pentru zonele extinse cum ar fi spatele, picioarele sau pieptul sunt folosite laserele standard. Acesta este motivul pentru care multe centre de tratament folosesc atat epilarea cu laser cat si IPL.

In prezent IPL reprezinta unul dintre cele mai eficiente tehnici de epilare definitiva de pe piata. Pacientii au observat o reducere cu 75% a parului din regiunea supusa tratamentului  dupa doar prima sedinta , ceea ce e impresionant comparativ cu rezultatele optinute de alte tehnici de epilare definitiva. IPL functioneaza cu lungimi de unda exacte, astfel incat riscul de lezare a pielii sensibile este redus. De asemenea are mai putine efecte adverse decat laserele standard. Actioneaza eficient asupra pielii inchise la culoare prevenind in acelasi timp efectele adverse si lezarea structurilor invecinate. Trebuie reamintit faptul ca aceasta tehnica nu este o optiune pentru persoanele blonde, carunte sau roscate din cauza faptului ca acestea nu au pigmentul care capteaza unda luminoasa.
Daca ai pielea inchisa la culoare si iti doresti o epilare definitiva dar in acelasi timp sigura, IPS este alegerea ideala.

Aceasta tehnica s-a dezvoltat mult in ultima perioada datorita rezultatelor excelente pe care le ofera intr-un timp relativ scurt.

Promotie

 La 3 sedinte inghinal mare, primiti 3 sedinte interfesier gratuit.

Promotie

La 3 sedinte axila primiti gratuit alte 3 sedinte epilare mustata.

Promotie

3 sedinte + 1 gratuita