Epilare cu laserul Nd:Yag

Laserul Nd:YAG emite o lumina infrarosie cu unda continua cu lungimea de 1064nm. Lumina cu aceasta lungime de unda penetreaza tesutul pana la 4-5mm². Aceasta lumina este foarte slab absorbita de apa, fiind in schimb absorbita predominant de hemoglobina producand astfel o fotocoagulare selectiva a vaselor sanguine. Particularitatea acestui laser consta in absorbtia slaba de catre melanina, fiind utilizat astfel pe toate fototipurile de la cele mai deschise la cele inchise. Alta particularitate este faptul ca epidermul este protejat de aceasta lumina care actioneaza preponderent in derm fiind capabil sa coaguleze fototermic vase mari situate profund (vene reticulare si venectazii) care nu sunt responsive la alte tipuri de laser.

Indicatii: hemangioame, malformatii vasculare, ectazii mici (teleangiectazii) sau mari (vene faciale sau ale membrelor inferioare) si alte leziuni vasculare (lacuri venoase).

De asemenea acest laser poate fi folosit pentru epilare definitiva, cu mentiunea ca dat fiind absorbtia scazuta a luminii de catre melanina sunt necesare energii crescute pentru a distruge firul de par. Cu toate acestea, tocmai aceasta absorbtie scazuta face ca acest tip de laser sa fie singurul indicat pentru pielea mai inchisa la culoare, pana la fototipul VI.
Alte indicatii: pseudofoliculita barbii, intinerire (prin actiunea asupra dermului produce remodelarea colagenului).

Promotie

 La 3 sedinte inghinal mare, primiti 3 sedinte interfesier gratuit.

Promotie

La 3 sedinte axila primiti gratuit alte 3 sedinte epilare mustata.

Promotie

3 sedinte + 1 gratuita