Epilare definitiva faciala

Atat femeile cat si barbatii pot apela la epilarea prin laser a pilozitatii faciale.

Epilarea in cazul femeilor
Persoanele de sex feminin pot fi foarte stanjenite de parul care apare in zone nedorite. Dar nu mai trebuie sa fie cazul. Pilozitatea faciala poate fi indepartata foarte rapid, usor si mult mai comod cu ajutorul laserului, in comparatie cu celelalte metode - electroliza sau ceara. Procedura nu va rapeste mai mult de 10 minute din timpul dumneavoastra si nu necesita cresterea parului pentru a fi eficienta.

Epilarea in cazul barbatilor
Unor barbati le displace ideea de a se barbierii de atatea ori si ar vrea sa-si indeparteze permanent parul de pe fata. Pot beneficia de acest lucru apeland simplu la epilarea laser. Prin aceasta metoda vor elimina cu siguranta barbieritul din viata lor. Totodata vor da un aspect mai aranjat fetei prin indepartarea excesului de par din zona sprancenelor. Medicul, in acest caz, va avea mare grija cand va lucra in zona ochiului pentru a nu produce eventuale leziuni.

Epilarea laser evita producerea iritatiilor sau a foliculitei (inflamatia foliculilor de par).
Este mult mai putin dureroasa, este mai rapida si mai usoara in comparatie cu celelalte optiuni de indepartare a pilozitatii faciale. Sunt nevoie de mai multe sedinte, dar tratamentul nu dureaza mult. Dupa o perioada de cativa ani, unele persoane necesita reluarea tratamentului pentru indepartarea unor fire de par crescute de novo.

Avand in vedere faptul ca zona barbiei, a buzei superioare si a sprancenelor ocupa o suprafata mult mai redusa, costul tratamentului nu se compara cu cel pentru restul corpului.

Poza inainte epilare

epilare folosind laserul Alexandrite


Poza dupa epilare

epilare folosind laserul Alexandrite


Poza inainte epilare

epilare folosind laserul Alexandrite


Poza dupa epilare

epilare folosind laserul Alexandrite


 

Promotie

 La 3 sedinte inghinal mare, primiti 3 sedinte interfesier gratuit.

Promotie

La 3 sedinte axila primiti gratuit alte 3 sedinte epilare mustata.

Promotie

3 sedinte + 1 gratuita