Informatii despre epilare definitiva cu laser

Daca sunteti interesat de epilarea cu laser, este important sa stiti cine nu este un candidat potrivit pentru acest tratament.

Un tip de astfel de persoane sunt femeile insarcinate. Motivul nu este pentru ca laserul poate fi daunator pentru copil, ci pentru ca fameile insarcinate au un nivel hormonal crescut. In primul rand acestea vor fi mai sensibile la durere, insemnand ca tratamentul de indepartare a parului cu laser poate fi mai dureros sau de nesuportat. Mai mult, deoarece femeia este mai predispusa hormonal in timpul sarcinii, vor fi anulate efectele tratamentului, hormonii determinand cresterea rapida a parului. Concluzia este ca tratamentul cu laser va fi o pierdere de timp si bani pentru femeia insarcinata. Totusi, ea poate sa se gandeasca la un astfel de tratament imediat dupa recuperarea din lauzie.

Alt tip de indivizi care nu poate beneficia de acest tratament ii include si pe aceia care au parul roscat, blond sau carunt. Daca aveti par roscat in zona pubiana, axile sau pe picioare, acesta nu e un pigment care poate fi tintit de laser. Nu este nici o posibilitate pentru ca laserul sa trateze par roscat, blond sau carunt, deci tratamentul cu laser este ineficient. Este de asemenea de luat in considerare faptul ca s-ar putea sa nu observati ca aveti par blond natural ce creste impreuna cu parul inchis la culoare. De indata ce o zona precum zona inghinala este tratata, puteti observa ca firele de par blond cresc la loc din moment ce nu pot fi tratate de laser. Adevarul este ca parul blond nu va putea fi tratat niciodata cu tehnologiile de epilare cu laser existente la ora actuala.

Urmatorul tip de persoane care nu e eligibil pentru acest tratament sunt cei cu diabet insulino-dependent. Ei sunt mult mai susceptibili la infectii, aceasta insemnand ca ei nu pot risca o potentiala reactie la acest tratament. Totusi, nu exista nici o modalitate de a garanta cum va reactiona organismul, pot aparea inflamatia, vezicule si infectia. Daca un diabetic insulino-dependent face o infectie ca urmare a tratamentului, ar putea fi foarte dificil si periculos pentru ei sa faca rana sa se vindece.

Un alt tip de persoane care nu poate urma epilarea cu laser sunt cei care s-au expus fara protectie la soare in ultimele 30 de zile. Este important sa fii sincer cand vei fi intrebat daca te-ai expus la soare inaintea tratamentului de epilare. Motivul pentru care o persoana care s-a expus la soare nu poate efectua o epilare cu laser cel putin 30 de zile, este pentru ca soarele stimuleaza depunerea de melanina la nivelul pielii. Un specialist va evalua culoarea pielii dvs pentru a determina setarile laserului, dar daca el nu poate sa vada melanina din piele, va fi foarte posibil ca laserul sa fie setat gresit si sa va arda pielea. Nu exista nici o modalitate de a determina eficient setarile laserului cu melanina depusa la nivelul pielii, de aceea trebuie sa va bronzati regulat sau sa evitati soarele 30 de zile inaintea tratamentului.

Ultimul tip de persoane care nu pot beneficia de tratament sunt cei cu tatuaje. Aici sunt incluse persoanele cu machiaj permanent si cu tatuaje care sunt albe sau invizibile. Spre exemplu, poate fi cineva care si-a facut un tatuaj pentru a ascunde o cicatrice, fiind o zona ce nu poate fi tratata cu laser. Daca laserul atinge orice fel de pigment al tatuajului il poate innegri si  inflama. Nu doar ca va cauza un aspect disgratios tatuajului, dar va leza si decolora suprafata pielii. Daca o femeie are un contur de buze permanent, nu poate trata 2,5 centrimetri in diametru in jurul buzelor. Este important ca laserul sa lucreze departe de linia tatuata a buzelor, cu cel putin 2.5 cm pentru a evita orice potentiala atingere a tatuajului si innegrirea acestuia.

Daca sperati sa vedeti cele mai bune rezultate in epilarea dvs cu laser, asigurati-va ca urmati cu atentie toate indicatiile. Aceasta va va aduce succesul in indepartarea completa a parului nedorit.

Promotie

 La 3 sedinte inghinal mare, primiti 3 sedinte interfesier gratuit.

Promotie

La 3 sedinte axila primiti gratuit alte 3 sedinte epilare mustata.

Promotie

3 sedinte + 1 gratuita