Epilare definitiva laser barbati

Pentru femei, epilarea cu laser este o optiune simpla de  indepartare a parului nedorit. Aceasta procedura functioneaza la fel de bine pentru barbati, si este cu siguranta preferata in fata cremelor mirositoare de indepartare a parului, a depilarii dureroase cu ceara, sau a raderii constante. Daca v-ati dorit vreodata sa scapati definitiv de parul nedorit, aceasta este cu siguranta o modalitate foarte buna de a realiza obiectivul dvs.

Sigur pentru zonele intinse ale corpului

Pentru majoritatea barbatilor, zonele in care acestea doresc sa elimine parul sunt mari; spate, piept, si probabil picioare. Cu epilarea prin metoda laser, aceste zone mari se poate face rapid si usor. Procedura laser combina precizia exacta a rasului cu calitatile de lunga durata a electrolizei, facand mult mai usor de pastrat suprafetele mari netede si libere de parul nedorit.

De cand sistemele laser functioneaza cu lasere si lumini reci, procedura in sine este mai putin dureroasa si inconfortabila si mai rapida decat cu acele folosite in electroliza. Acest lucru este important, deoarece zone precum piept si spate pot fi foarte sensibile. Laserele nu sunt la fel de invazive ca acele de aceea este mult mai putin probabil sa suferiti vreo durere reala in timpul si imediat dupa indepartarea parului cu laser. Desi va fi un disconfort, cei mai renumiti medici sau practicieni ofera o crema anestezica ce se aplica local inainte de a  incepe epilarea, ce ofera alinare imediat.

Justificarea cheltuielii

In timp ce femeile par sa inteleaga ca frumusetea se obtine cu un pret, barbatii sunt de la natura creaturi mai logice si mai practice. Tratamentele de indepartare a parului cu laser pot varia ca si cost, dar realitatea e ca veti face o investitie. Si pentru ca aceasta investitie e una importanta, considerati faptul ca o meritati!

Stati jos si adunati costurile metodelor alternative de epilare. Cate cutii de crema depilatoare, pachete de aparate sau lame de ras sau truse cu ceara veti cumpara de-a lungul vietii? Sa nu mentionam crema de ingrijire a pielii sau balsamurile pe care le veti lua pentru a va pastra pielea fina dupa toate aceste abuzuri. Acum priviti costul epilarii cu laser. Dupa doar doua sau trei tratamente, veti avea pielea mai fina, mai moale, lipsita de pilozitate. Pentru totdeauna. Comparati preturile, si veti fi de acord ca aceasta investitie in dvs isi merita pretul.

Ingrijirea de dupa epilare definitiva

Probabil cel mai atractiv argument al epilarii cu laser este fapotul ca pielea dvs va necesita foarte putina ingrijire dupa aceasta procedura. Zona care a fost tratata va fi usor rosie si foarte putin suparatoare, ca o arsura de soare superficiala.  Este recomandat sa purtati crema de protectie pe zona respectiva pentru cel putin 48 de ore dupa tratament. Ar trebui sa evitati de asemenea si bronzarea, directa sau la solar, pentru cel putin doua saptamani de la epilare.

Nu vor exista supurari sau sangerari si nici rani deschise, si nu e nici o sansa sa apara taieturi sau rani ca cele produse de aparatul de ras. In doua saptamani veti observa ca starea pielii dvs este ca inainte, chiar mai buna; va fi moale si lipsita de par.

Fiti linistit, multi barbati au aplicat aceasta procedura si au fost incantati de rezultate. Daca totusi sunteti inca nesigur, faceti o cautare online pentru “epilare cu laser la barbati” si cititi articolele si forumurile care va sunt disponibile pentru mai multe informatii. Aplicati procedura bine informat, stiind ca aveti grija cu mandrie de dvs si de corpul dvs.

 

Inainte epilare spate

epilare folosind laserul Alexandrite


Dupa o sedinta epilare spate

epilare folosind laserul Alexandrite


Inainte epilare spate

epilare folosind laserul Alexandrite


Dupa o sedinta epilare spate

epilare folosind laserul Alexandrite


Inainte epilare piept

epilare folosind laserul Alexandrite


Inainte epilare piept

epilare folosind laserul Alexandrite


Dupa epilare piept

epilare folosind laserul Alexandrite


Dupa epilare piept

epilare folosind laserul Alexandrite


Promotie

 La 3 sedinte inghinal mare, primiti 3 sedinte interfesier gratuit.

Promotie

La 3 sedinte axila primiti gratuit alte 3 sedinte epilare mustata.

Promotie

3 sedinte + 1 gratuita